Video

Foto

Ministri Haxhinasto apel banorëve dhe bizneseve të fillojnë lidhjet dhe mos të përdorin gropat septike

Ministri Haxhinasto apel banorëve dhe bizneseve të fillojnë lidhjet dhe mos të përdorin gropat(...)

Përfundon Faza 1 e Projektit të Ndërtimit të Impiantit të Trajtimit të Ujërave të Zeza në Velipojë; Kapaciteti për trajtimin e ujërave të zeza, nga sot i aksesueshëm për 18 mijë banorë të zonës
Shih foto galeri