Projekti për ndërtimin e Qukës - Qafë Pllocë financuar nga Banka Islamike për Zhvillim

Projekti për ndërtimin e Qukës - Qafë Pllocë financuar nga Banka Islamike për Zhvillim (IsDB), sipas udhëzimit dhe sipas kontekstit të përcakutar nga Financuesi (IsDB) --- SHKARKO PDF

24-06-2017