Kabineti

Ornela Zonja

Drejtor Kabineti

Arbër  Hitaj

Këshilltar për Median

Arbër Bashkurti

Këshilltar

Agron Xhafa

Këshilltar për Inovacionin dhe Teknologjinë

Blerina Ago

Këshilltar

Jeta Dashi

Këshilltar për Marrëdhëniet me Parlamentin

24-06-2017