Video

Një sërë projektesh infrastrukturore
19 Shkurt 2015

Një sërë projektesh infrastrukturore mes Maqedonisë dhe Shqipërisë pritet t’I afrojnë këto dy vende akoma më shumë, jo vetëm fizikisht, por edhe në fushën ekonomike.

Janë projekte të mirënjohura si Korridori i Tetë, apo Rruga e Arbrit të cilat pritet të marrin jetë e të japin pikërisht këto efekte.