Postuar më: 24 Qershor 2017

Njoftim

Njoftim


Ministria e Transportit dhe Infrastrukturës, i bën thirrje gjithë qytetarëve që ditën e votimeve të denoncojnë në emailin e mëposhtëm, numrin e telefonit dhe adresën e facebookut, çdo përfshirje të kundraligjshme të punonjësve të saj. 
Ministria apelon punonjësit që të mos përfshihen në asnjë veprim të kundraligjshëm.

Në rast se qytetarët konstatojnë raste të tilla ju lutemi të na njoftoni në adresat si më poshtë.
Tel +42380760
Email sokol.dervishaj@transporti.gov.al
Facebook Ministria e Transportit dhe Infrastruktures