Grafiku i orareve për transportin e pasagjerëve të Porteve

1.Grafiku i Operimit për Tragetet në Portin e Durrësit  ----  http://www.apdurres.com.al/

SHKARKO  

  • Tarifat e anijeve turistike që aplikon Autoriteti Portual Durrës ---- SHKARKO  

2.Grafiku i Operimit për Tragetet në Portin e Vlorës ---- www.portivlore.com

SHKARKO

  • Tarifat portuale për anijet turistike Porti Detar Vlorë ---- SHKARKO

3. Grafiku i Operimit për Tragetet në Portin e Shëngjinit  ---- http://www.portishengjin.com/

SHKARKO

4. Grafiku i Operimit për Tragetet në Portin e Sarandës 

  • Orari i Shoqërisë Flying Dolphin SA 2015 --- SHKARKO
  • Orari i Shoqërisë Marina Maritime S.A 2015 ---- SHKARKO
  • Tarifat Portuale për Cruizer dhe Jahte ---- SHKARKO