Njoftim "Për shpalljen e subjektit fituesit, me konkurs të hapur, për të operuar në linjë të rregullt ndërqytetëse udhëtarësh Tiranë-Fushë Krujë-Tiranë (me kalim nga Rinas dhe Qafa e Kasharit)

Njoftim "Për shpalljen e subjektit fituesit, me konkurs të hapur, për të operuar në linjë të rregullt ndërqytetëse udhëtarësh Tiranë-Fushë Krujë-Tiranë (me kalim nga Rinas dhe Qafa e Kasharit) --- SHKARKO PDF