Vendim Nr.15 Datë 10.03.2017, Për Përzgjedhjen me konkurs të hapur të subjektit për të operuar në Linjë të rregullt Ndërqytetëse udhëtarësh Tiranë- Fushë Krujë - Tiranë (me kalim nga Rinas dhe Qafa e Kasharit)

Vendim Nr.15 Datë 10.03.2017, Për Përzgjedhjen me konkurs të hapur të subjektit për të operuar në Linjë të rregullt Ndërqytetëse udhëtarësh Tiranë- Fushë Krujë - Tiranë (me kalim nga Rinas dhe Qafa e Kasharit) ----- SHKARKO PDF